muy nuboso
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
23°

Un grup del Col·legi de Missers canvia la toga per les bambolines

Els advocats esdevenen actors a «La venganza de don Mendo», els dies 11 i 12 a la Sala Mozart

Amb quatre anys de vida, el grup de teatre del Col·legi de Missers de Palma prepara el seu tercer espectacle. La sala Mozart de l'Auditòrium acollirà els propers dies 11 i 12 de març, a les 21.00 hores, l'estrena d'aquest nou muntatge, La venganza de don Mendo.

El grup d'actors amateurs no ha dubtat en tornar a disposar, com en les dues ocasions anteriors, amb l'experiència de l'escenògraf Rafel Lladó per fer-se al càrrec de la direcció de l'obra, «una direcció també amateur» segons Lladó. «És un muntatge sense pretensions on tots som aficionats» afegí.

El grup, que ahir començà els assajos amb vestuari està format per 26 col·legiats o membres relacionats amb el Col·legi amb diferents nivells actorals. «L'objectiu és compensar els personatges» assenyalà Lladó. «En aquesta obra he acceptat algunes improvisacions que els actors han introduït al text, ja que tenen gràcia i encaixen amb el paper» afegí.

Aquesta particular Venganza de don Mendo és la paròdia d'una tragèdia, la revenja que trama el noble don Mendo contra la seva examant dona Magdalena, una dona calculadora i ambiciosa. A l'obra hi apareixen també d'altres personatges com el pare de Magdalena, el marit, els reis de Castella o el marquès de Montcada, entre d'altres.

El grup de teatre del Col·legi de Missers ha escollit, una vegada més, una obra carregada de factors còmics i de situacions disparatades amb jocs de paraules i molts personatges que donen cabuda a l'actuació de tots els seus membres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.