cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

Joel Joan porta fins a Palma el costat més «íntim» de Kureishi

El Principal acull fins avui l'adaptació teatral de l'autor britànic

Amb un repartiment d'excepció el Teatre Principal estrenà ahir a Palma l'obra «Intimitat», una adaptació teatral de la novel·la de Hanif Kureishi. Dirigida per Javier Daulter, l'obra desgrana amb certa ironia les vivències de Xavier, un escriptor madur que «furga en els fracassos i les debilitats de la gent», segons el text teatral, i que de cop i volta decideix capgirar la seva «plàcida» vida i marxar amb una jove amant.

Joel Joan encapçala el repartiment d'aquesta obra en la qual també hi participen Clara Segura, Josep Julien, Pepo Blasco i Elena Fortuny.

«Aquesta pot ser la síntesi pervertida de coses que passen a la vida, al voltant d'una idea que realment succeí a l'autor», explicà ahir Joan durant la presentació de l'obra a Palma. Una situació de parella que es trenca, la relació de dos amics (un casat i l'altre separat) i el seguiment d'una teràpia de parella són els eixos principals d'aquest text, ara portat al teatre, i que segons coincidiren ahir els actors es presenta amb una «intel·ligència molt afilada».

«La por de la soledat o la idea d'una família feliç com l'última utopia que ens queda», poden ser algunes de les realitats que presenta l'obra, segons explicaren ahir els seus protagonistes. En realitat, Hanif Kureishi és un autor amb pocs diàlegs en base als quals el director Daulte s'hagué d'aferrar per contruir aquest relat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.