algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
12°

"OT" cerca «productes» a Mallorca

Més de siscents aspirants proven «fortuna» davant Noemí Galera, Risto Mejide i Àngel Llàtzer

L'aturada dels membres del càsting d'Operación Triumfo al Poble Espanyol era esperada per ni més ni manco que 684 persones, aspirants a «triunfitos», que no és el mateix que cantants. Tots i cadascun d'ells passaren per una primera fase, en la qual un jurat desconegut feia de filtre. «Hi havia dues coes i cantàvem uns devora els altres, les noies no ens escoltaven i tot, reien i xerraven entre elles, a molts no els deixaven ni començar», assenyalava una de les aspirants, evidentment no seleccionada.

La passió per la música o l'obsessió per la fama feia que alguns participants esperassin a la porta del recinte des de les cinc del capvespre del dia anterior, a la recerca del seu adhesiu, el senyal d'haver passat la primera de les dues fases de selecció del dia. Si no hi havia adhesiu, amb el tradicional número identificador, hi havia plors i comentaris del tipus «això té trampa» o «tot està molt mal organitzat i no respecten els candidats».

Les declaracions d'aquells que aconseguien l'ansiat adhesiu no poden sortir a llum, ja que un grup de l'organització s'encarregava de prohibir als al·lots i a les al·lotes seleccionats cap tipus de contacte amb els mitjans.La segona fase del càsting, que es dugué a terme ahir horabaixa, posava cara a cara els aspirants a «triunfitos» amb els tres membres del jurat: Noemí Galera, Àngel Llàtzer i el temut Risto Mejide.

«Estam farts del Killing me softly i del repertori de La Quinta Estación», comentava Galera. «La selecció de temes és un dels punts més importants», afirmà Mejide. «Els candidats han de demostrar que tenen cultura musical», afegí.Un jurat, diferent entre si, assegura que cerca dels futurs concursants «que m'emocionin cantant», pel que fa a Galera; «capacitat d'aprenentatge», segons Llàtzer; i «que pugin esdevenir un producte: innovador, necessari, rendible i amb projecció més enllà de la cançó», comentà un Mejide que no deixà de banda en cap moment, ni davant la premsa, el seu paper de dolent de la pel·lícula.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.