algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Marcel Cranc obre amb nous temes el primer cicle de concerts del Sans

El mallorquí promet un espectacle amb «varietat d'atmosferes»

Amor, una paraula «que no està gens malament en els temps que vivim». Així és com Miquel Vincensastre, més conegut com Marcel Cranc, defineix l'essència de les seves cançons. Peces que a la vegada són una mescla entre la cançó d'autor, la música electrònica, els sons mediterranis i la chanson francesa, i que es podran escoltar avui vespre en un concert al Cafè Teatre Sans de Palma, a partir de les 20.30 hores.

Amb un disc al carrer, Animal Fràgil (Blau, 2006), la banda de Marcel Cranc, amb Miquel Vicensastre, Jaume Compte i Chus Coll, presentarà avui vespre peces del seu nou treball, que encara estan preparant. La presentació oficial, avança Vicensastre, «serà dia 30 d'abril amb un concert al Teatre Principal, però avui un 70% dels temes seran ja d'aquest nou disc». Un nou disc que, reconeix el cantautor, «tindrà una nova i millorada perspectiva gràcies a la feina de Compte i Coll», que li donarà un major grau de solvència.Pel que fa al concert del Teatre Sans, Marcel Cranc oferirà un directe amb «molta varietat d'atmosferes», moments àlgids i psicodèlics, i estones suaus i calmades per gaudir d'un espai com el que ofereix la sala palmesana.

I és precisament sabent les característiques de la sala que la directiva del Teatre Sans ha decidit dedicar tots els divendres de març i abril a la música. «Volem que la sala es converteixi en el referent d'un determinat tipus de concert alternatiu», afegí Dominic Hull. De moment, encara no hi ha dates confirmades, però sí que avançà alguns noms com els madrilenys Deluxe o un memoràmdum d'allò que un dia van ser els MallorcaTour.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.