cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Un càsting amb molt flamenc i poc art

Dues-centes persones provaren sort a Palma en la preliminar de «Tú sí que vales»

El càsting del programa de Tele5 Tú sí que vales, que cerca nous talents artístics en diferents disciplines, passà ahir per Palma. Gairebé dues-centes persones provaren sort amb els seus dots artístics per llançar-se a la fama o, com a mínim, per al seu minut de glòria a la televisió. Tot i que el càsting no començava fins a les deu del dematí, des de les vuit ja hi havia aspirants ansiosos fent coa davant l'hotel Majorica.

Una mitjana d'edat de poc més de quinze anys es feia evident en la llarga filera d'aspirants que, amb més o manco gràcia, cantaven, ballaven, feien gimnàstica o tocaven la guitarra. A la coa s'hi deixava veure el que seria un càsting, si més no, complicat. Les arrels flamenques d'alguns es deixaven entreveure mentre unes drag queens es preparaven i s'abrillantaven el cos amb crema per lluir d'allò més davant un jurat exigent.

Encara que l'art no era el que més destacava dels aspirants a participar en el programa Tú sí que vales, les bones intencions dels candidats es mesclaven amb la il·lusió de les mares que acompanyaven els seus menuts a posar davant l'objectiu de la càmera de càsting, perquè demostrassin les seves poques o moltes habilitats. Els aspirants només esperaven que, després de la seva actuació, un dels membres del jurat els penjàs l'etiqueta amb el preuat número, fet que significava el pas definitiu al programa televisiu. Els que no ho aconseguien, comentaven, mentre sortien de l'hotel, el nivell de la resta de participants i l'exigència del jurat. Ara només cal estar atent al programa, que s'emet els divendres a la nit, i fixar-se per veure si hi trobam cap veïnat o conegut fent el rídicul o triomfant a la televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.