algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Dies de fresses

Els pobles de la comarca de Manacor s'amaguen en la festa, la bauxa i l'originalitat del Carnaval

G. M./ J.S./G.V. Manacor.

La comarca de Manacor va viure una de les festes de disfresses més participativa i original dels darrers anys, ja que en l'edició anterior se suspengueren algunes rues per la pluja, i ompliren de color els carrers i places dels pobles.

Felanitx va ser un dels pobles que més aviat va organitzar la desfilada de carrosses i fresses, que va acabar en el parc municipal de la Torre. Així, pels carrers de Felanitx desfilaren vaques, mosques rere la merda, una banda de música de pirates, extraterrestres amb la seva nau, poriols, centurions i romans i una crítica a les obres del metro de Palma amb obrers amb flotadors, i amb el lema «Maniobres públiques».

El carrer de Palma de Vilafranca va ser l'escenari d'una nova edició del cercaviles de carnaval que va gauidr de l'animació de l'Alegre Rebeldia i Vilatukada. Així, a la Vila es van poder veure les formigues Trancas i Barrancas, els al·lots i al·lotes de l'Escoleta, un ring de Pressing Catch, o un grup de gospel.

D'altra banda, Manacor va viure amb autèntica devoció la festa de disfresses o de darrers dies amb una gran festa repartida per tota la ciutat. N'hi ha que consideren que avui per avui és la millor festa de carnaval de Mallorca. Allò cert i segur és que la bauxa començà ben encesa i s'allargà fins a altes hores de la matinada quan els disfressats acabaren els menuts dels darrers dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.