muy nuboso
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

Els petits fan realitat les fantasies dels grans

Centenars d'infants ballaren i gaudiren amb les seves fresses pels carrers de Manacor

Ja diuen que els pares vesteixen els infants d'allò que els agradaria ser i així ho feren ahir horabaixa centenars de nines i nins que sortiren als carrers de Manacor per gaudir de la rueta, vestits de mil maneres i colors diferents. Els carrers semblaven les pàgines d'un còmic, princeses, herois, fantasmes, animals de tota classe i espècie, esportistes, dimonions, gàmsters, pirates, viatgers i personatges de l'altra part de món, tots ells encarnats pels infants de la ciutat que gaudien d'allò més amb la tradicional festivitat del Dijous Llarder.

Aquests dies, grans i petits han girat els armaris per treure les fresses i sortir a fer bulla. Durant la jornada d'ahir foren principalment els centres escolars els que celebraren la bauxa amb els més petits. El matí molts ja acudiren als centres disfressats i moltes escoles organitzaren alguna activitat relacionada amb aquesta festa, que serveix per donar pas a un període d'abstinència com és la Quaresma, tot i que avui ha quedat força devaluat.

A Manacor la Rueta s'inicià passades les cinc del capvespre. L'Ajuntament havia organitzat una festa a la zona de vianants del centre, així els menuts gaudiren de diferents escenaris al Palau; Neo-Rural i Tipi Tipi Top eren els espais per als més petits, de 3 a 7 anys. A la Bassa el Professor Sorpresa i Míster Rupit, Trencaclosques feren gaudir als nins, de 3 a 8 anys.

Altres espais del nucli urbà de Manacor tenien propostes per als nins i nines, de 7 a 10 anys, i amb la col·laboració de l'Associació 0 a 3 anys de Manacor, també hi havia espai per a aquests infants. Així que cada edat tenia el seu espai, les fresses omplien tot el centre de la ciutat, els petits fruïen amb la festa, la màgia, la doble cara i l'encant del Dijous Llarder.

Els grups musicals amb les seves divertides cançons ompliren l'horabaixa de festa. Els infants feliços amb la seva fressa ballaren al ritme de la melodia. Per un dia, els bombers ballaven al costat de Robin Hood, o picaven de mans una fressa oriental i un pirata del carib, i just al costat un dimoni i un àngel gaudien de la mateixa festa. Un món de somni, on els petits reflecteixen les il·lusions o les dèries dels pares que gaudeixen de la màgia del Dijous Llarder i pensen en la fressa del cap de setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.