algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

La premsa gal·la destapa un suposat enllaç entre Sarkozy i Carla Bruni

Les noces s'haurien celebrat dijous durant la Cimera Hispanogal·la


Un diari francès informà que el president del país, Nicolas Sarkozy, podria haver-se casat amb la model Carla Bruni. L'enllaç s'hauria pogut celebrar durant la Cimera Hispanofrancesa que tingué lloc la setmana passada, després de reunir-se amb José Luis Riodríguez Zapatero.Ja el dimarts abans, en una roda de premsa, el cap d'Estat gal advertí que la seva història d'amor amb l'exmodel és «una relació seriosa» i que no seria «el diari de diumenge qui fixàs la data» d'un possible casament, del qual els mitjans s'assabentarien «després». I així pot haver succeït.

El diari francès L'est republicain cita «bones fonts properes a un dels testimonis» que hauria assistit a la cerimònia íntima per la qual Sarkozy i la seva companya haurien contret matrimoni. El fet de ser el cap d'Estat de França hauria jugat novament a favor seu, ja que, segons l'article 169 del Codi Civil gal, la publicació del ban del matrimoni ha de ser pública llevat de causes greus. En aquest cas, ser amic del fiscal general de l'Estat, que hauria considerat que la serenitat necessària per presidir la República podria veure's alterada si es fes públic el matrimoni, és tot un avantatge.

La versió del rotatiu francès apunta que Nicolas Sarkozy, de 52 anys, s'hauria decidit la setmana passada a alliberar la passió del seu amor per Carla Bruni, de 40 anys, i a posar fi al sofriment dels caps de protocol dels països als quals el president francès té previst viatjar pròximament. Els maldecaps en aquest sentit afectaven fins i tot la reina d'Anglaterra, que segons el Sunday Times volia obligar la parella a dormir en habitacions separades per qüestió de protocol. A Aràbia Saudita i fins i tot a l'Índia haurien demanat directament al president que s'abstingués de viatjar amb la seva companya sentimental si abans no hi contreia matrimoni.

Fa poc, el diari Indian Express recalcava que «una model no pot rebre les mateixes consideracions que el president, perquè una companya sentimental no pot ser considerada com la seva dona o la seva esposa». Aquesta qüestió va arribar a les altes esferes diplomàtiques, encara que és poc probable que això fes que Sarkozy es decidís a fer la passa definitiva amb Carla Bruni. En tot cas, el president francès ha demostrat ser tan ràpid en les seves gestions diplomàtiques com en la seva vida amorosa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.