cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

Només dos grups en català seran presents al cartell de Sant Sebastià

L'historiador Gaspar Valero serà el pregoner de les festes patronals

Obrint Pas i Pirat's Sound Sistema són les úniques propostes en català que el nou govern de Cort ha programat per als concerts de la revetla de Sant Sebastià, el mateix nombre que l'any passat. A part, és clar, de la revetla de ball de bot, que enguany es traslladarà a la plaça Major i en el qual prendran part Festa de Sa Ximbomba, Música Nostra i Notícia del Regne de Mallorques amb Miquel Gil, Cris Juanico, Roger Mas i Alba Guerrero.

Si bé l'estrella de la revetla encara està per confirmar, el programa ja tancat presenta poques figures de reconegut nom musical tant estatals com internacionals. Muchachito Bombo Infierno i Echo & The Bunnymen seran, potser, els més seguits a la plaça d'Espanya i a la de Joan Carles I, respectivament.

Aquesta serà, doncs, una revetla marcada pels canvis d'ubicació, ja que el sus de la vesprada serà a la plaça Major a les 19 hores amb l'encesa del fogueró, l'actuació dels Castellers de Mallorca i les cançons de picat presentades per Felip Munar.

El programa de festes s'inicia però dissabte que ve, dia 12, amb la ja tradicional desfilada del pregó, i en la qual participaren més de trenta associacions vinculades a la cultura popular de Mallorca. Començarà a les 11 hores a la plaça d'Espanya i finalitzarà a Cort, on Marta Elka farà una actuació musical. L'inici oficial serà a càrrec de l'historiador Gaspar Valero amb el pregó de les festes.

El teatre, la música, les exhibicions i les activitats infantils marcaran un any més el programa d'activitas d'aquesta celebració, amb pocs canvis ni estrelles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.