algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Penélope Cruz protagonitza un vídeo musical per al seu germà amb besada lèsbica inclosa

R.C. Palma.

El disc no se sap qui el comprarà, però allò que és segur és que seran molts els que faran l'impossible per veure la besada lèsbica que Penélope Cruz es fa amb una altra al·lota al videoclip amb el qual el seu germà, Eduardo Cruz, de 21 anys, es presenta en societat. El més petit dels germans de la nissaga Cruz presenta aquests dies el seu primer CD, Cosas que contar, als EUA i a Mèxic, país on s'enregistrà el vídeo promocional.

En aquest, Pe i Mónica Cruz hi apareixen vestides amb camisa blanca escotada i ulleres de pasta doblant una pel·lícula eròtica, quan Eduardo entra a l'estudi de gravació. La tensió sexual augmenta fins a arribar al punt en què els tres germans s'introdueixen en la pel·lícula pornogràfica.

Al vídeo musical, Pe i Mo escenifiquen tot tipus d'accions suggerents com menjar xupa-xups, tocar la guitarra en banyador, desvestir-se, rompre's les claces o posar-se roba interior. El clímax, però, no arriba fins que la mateixa Penélope besa una altra jove i li mossega els llavis. Eduardo Cruz assegura que s'ha resistit durant molt de temps a comptar amb la col·laboració de les seves germanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.