algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Expocòmic presenta la reedició de 'El Jove Lovecraft', una obra balear

José Oliver i Bartolo Torres signaran exemplars a la fira de Madrid

El Saló del Tebeo internacional de Madrid, més conegut amb el nom d'Expocòmic, celebra des d'avui i fins al proper dia 2 de desembre la seva desena edició.

Enguany la fira comptarà amb la presència física balear. El mallorquí José Oliver i l'eivissenc Bartolo Torres, guionista i dibuixant de còmics respectivament, presentaran en el marc de la fira, la reedició de la seva obra El jove Lovecraft. Els autors balears seran a la fira demà i el dia 1 de desembre.

Una de les activitats destacades de l'Expocòmic d'enguany són les II Jornades comiqueres, un esdeveniment que reunirà un gran nombre d'autors del mon del còmic en uns grans magatzems especialitzats en llibres i discs de la capital espanyola. L'Fnac de Callao serà l'escenari d'aquest encontre que s'organitza per segon any consecutiu.

Les jornades comiqueres tindran lloc avui, a les 19.30 hores i els assistents i tots els amants del món del còmic podran intercanviar opinions amb els autors i dedicar llibres. Oliver i Torres no faltaran tampoc a la cita, on aprofitaran per signar els exemplars de la seva reeditada obra.

Han estat moltes les editorials que han fet possible aquesta cita, que enguany celebra la seva desena edició. Entre aquestes hi figuren noms com Dibbuks, Dolmen Ediciones, Editorial Rossell, Sinse Ntido o Panini còmics, entre d'altres.

Pel que fa als autors, a més del mallorquí Oliver i l'eivissenc Torres, que acudiran amb el seu nou El jove Lovecraft, hi seran escriptors, dibuixants i guionistes de la mida de Alfonso Azpiri, Javier Olivares, Carlos Vermut, Victor Santos, Roger Ibáñez, Santiago Valenzuela, Mauro Entrialgo, Purita Campos, Didier Crisse o Carlos Giménez, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.