cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

El celler Jaume Mesquida exposa a l'hotel Convent de la Missió les caixes pintades del IV «Art i vi»

L'hotel Convent de la Missió acollirà demà la quarta mostra Art i vi, organitzada pels cellers Jaume Mesquida. La cita la protagonitzen l'exposició i la venda de cinquanta caixes de vi úniques. Cada peça ha estat pintada per l'artista Victòria Garcia, que ha «emprat la temàtica del vi com a element de diversió i d'entreteniment», assenyalà la pintora.

L'activitat, que enguany arriba a la quarta edició, ha tingut sempre «joves artistes novells pels quals els cellers Jaume Mesquida aposten cegament, com ha estat el cas de Maria Torrens, Dulce Reinés i Alejandro Isasi», assegura la propietària de l'empresa, Bàrbara Mesquida. «La iniciativa és per fomentar i promoure l'art i els joves creadors», afegí.

Les caixes que s'exposaran poden contenir diverses ampolles: una de Cabernet Sauvignon 2004, el primer vi de criança de la quarta generació dels cellers; una de Bàrbara 2006, fermentat en bóta i amb una producció limitada; i una altra de l'esperat vi escumós elaborat amb la varietat Chardonnay. Aquesta mostra es podrà veure a l'hotel Convent de la Missió, fins al dia 7 de desembre. «Es preveu que demà es venguin totes les caixes, però no es donaran als seus propietaris fins que no s'hagi tancat l'exposició», manifestà la directora de l'hotel, Silvia Delgado.

Quant al futur de la iniciativa, «enguany es tanca un cicle i en la cinquena edició es triarà l'artista mitjançant un concurs d'àmbit estatal», assenyalà Mesquida. «Les bases es publicaran per febrer o març de 2008», precisà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.