nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

El dibuixant Bibi es proposa de nou el repte més solidari de tots

Durant quinze dies realitzarà caricatures amb l'objectiu de superar la xifra de 2.148 cares

El dibuixant Bibi, col·laborador de les pàgines de societat d'aquest diari, s'ha proposat un any més superar-se a si mateix. La 8a Marató de Caricatures, organitzada per El Corte Inglés, el popular dibuixant i la Fundació Aspanob, arrencà ahir amb l'objectiu de superar els 2.148 dibuixos aconseguits l'any passat.

Des de la darrera planta del centre comercial, Bibi dedica la seva jornada a fotografiar la gent amb els seus inseperables retoladors.Des d'ahir i fins al 5 de desembre, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00, la paradeta és oberta. Poden ser infants, nadons, polítics, esportistes, turistes... Només cal situar-se davant el dibuixant i en qüestió de pocs mintus la caricatura està llesta.

La marató solidària estarà oberta fins al proper 5 de desembre, dues setmanes en què el dibuixant ho donarà tot d'ell mateix. «Al contrari del que pot pensar la gent, el més ressentit no és el canell, sinó que ho és la ment, que ha d'assimilar moltes cares contínuament». Així mateix, també reconeix que, a mesura que passen els dies, la mà es va alliberant «i els dibuixos queden cada vegada millor».

Durant els matins són els escolars d'arreu de l'Illa els que visiten la sisena planta d'El Corte Inglés. Tots els alumnes, fins i tot els mestres, miren amb il·lusió com el dibuixant fa un retrat «simpàtic» de la seva fesomia ja que, com comenta l'artista, «intent sempre ser subtil i no superar la frontera de la grolleria».

La marató arriba enguany a la vuitena edició. Com cada any, tots els beneficis recollits en aquesta campanya seran per a l'Associació de pares de nins amb càncer (Aspanob), que diposita una urna perquè s'arribin a superar les quantitats aconseguides l'any passat, en què gairebé s'arribà als 4.000 euros.

Durant tot el dia d'ahir hi passaren 155 persones, que són comptades en un marcador electrònic al costat del dibuixant. A partir d'ara, tothom que vulgui col·laborar en la causa només ha d'anar a El Corte Inglés d'Avingudes i sortir-ne amb una caricatura d'allò més solidària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.