nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Esport, natura i cultura omplen els premis popular de la cadena COPE

Els guardons s'entregaran en una gala dilluns a Son Termens

El director de COPE Mallorca, Xavier Bonet, anuncià ahir oficialment els guanyadors dels XXVIII «Premis Populars» emmarcats dins el programa radiofònic La mañana de Mallorca

Per aquesta edició, els guanyadors són la coneguda marca de calçat mallorquina Camper; el millor entrenador de la història del futbol balear, Llorenç Serra Ferrer; la Fundació Natura Parc, que preserva la fauna i flora autòctona; la productora de discs Ona Digital, amb els seus estudis d'enregistrament; així com els assistents («donats») dels santuaris de Gràcia, a Llucmajor, i Monti-sion, a Porreres, Sebastià Amengual i Francisca Miralles; Joan Mestre i Isabel Roig, respectivament.

A la festa dels premis de COPE Mallorca es lliuraran les 'P' de «Populars», disseny exclusiu de Nicolás Joyero per als guardons instituïts per l'emissora de ràdio el 1980. Hi assistiran personalment els guardonats, així com les principals autoritats de la Comunitat Autònoma, encapçalades pel president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, i el bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, al costat dels més destacats membres de la societat insular. Llorenç Serra Ferrer viatjarà expressament a Mallorca des d'Atenes, on actualment entrena l'AEK, per rebre el seu premi. Llorenç Fluxà recollirà el «Popular» de Camper i el Patronat de la Fundació Natura hi acudirà encapçalat pel seu president, Antoni Mas. Miquel Brunet i Toni Fernández d'Ona Digital amb els dos matrimonis de «donats» també recolliran els premis en una gala que se celebrarà dilluns a l'Hotel de Son Termens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.