algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«Em plau visitar l'Illa on vivia un dels meus herois, Robert Graves»

Chris Barron, líder dels Spin Doctors, actua demà en format acústic

El líder de la coneguda banda Spin Doctors pujarà demà a l'escenari de la Posada de Biniatró per presentar, en un dels seus tres únics concerts a l'Estat espanyol, el seu darrer disc titulat Pancho and the kids. Barron, que ahir es trobava a Noruega «menjant tortelini a casa d'un amic», declarà que «pujarem a l'escenari la meva guitarra i jo, ningú ni res més». Barron durà a terme un solo acústic en què interpretarà cançons del seu darrer disc i temes força coneguts dels Spin Doctors, banda que avui dia lidera.

Pancho and the kids, el darrer treball discogràfic de Chris Barron, «és una mescla d'estils i barreja blues, rock&roll, funkie i ritmes moderns, entre d'altres», definí el cantant. «Malgrat la barreja de sons, tot el disc és una unitat musical homogènia, cosa que m'enorgulleix», afegí. Aquest disc, l'ha duit a terme Barron juntament amb el seu gran amic Jeff Cohen. Ambdós han compost i produït totes les cançons. «Una curiositat és que Cohen ha compost una cançó pel darrer disc de Luz Casal», assenyalà el cantant dels Spin Doctors.

Barron fa una aturada a Mallorca, «on no hi he estat mai», assegurà, concretament a Campanet, a la Posada de Biniatró, perquè «m'agrada tocar a llocs petits, ja que tenen més encant i s'aprecia millor la música», afegí. «És la primera vegada que vénc a Mallorca i en tenia moltes ganes, sobretot no me'n puc anar sense tastar la sobrassada», esmentà el cantant, que assegurà que «em plau visitar una illa on vivia un dels meus herois, el poeta Robert Graves». Pel que fa als projectes musicals de Barron, «actualment estic plenament concentrat en els meus treballs en solitari».

Quant a la banda que lidera, els Spin Doctors, «estam en contacte tots els membres i som grans amics, però ens estam dedicant a les nostres carreres en solitari. Malgrat tot, el grup continua viu i actiu. La química musical que hi ha entre tots els components del grup no es perdrà mai», sentencià. El darrer disc de la banda el varen treure l'any 2005 i, pels problemes de la discogràfica que els duia, «malgrat que qualitativament i artística fou un èxit, en vendes es pot dir que va ser un fracàs» ,aclarí Barron.

El cantant de Honolulú pujarà demà a l'escenari de la Posada de Biniatró, a Campanet, on ja s'han exhaurit les invitacions. «no coneixia aquesta notícia però estic profundament satisfet i m'omple d'orgull saber que ja no hi ha entrades per escoltar la meva música». Un dels objectius principals del concert és divertir i entretenir els assistents, «cosa que normalment aconseguesc amb prou èxit», afirmà el cantant amb orgull.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.