algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

L'Auditòrium enceta la seva XXII Temporada d'Òpera de Tardor

El Gran Teatre Nacional de Sofia representarà les quatre òperes

Dos avions i diversos camions s'han traslladat des de Bulgària per tal que prop de dos-centes persones posin sobre l'escenari de la Sala Magna de l'Auditorium les quatre òperes que integraran la XXII Temporada d'Òpera-Tardor 2007. La Traviata, de Verdi; Don Giovanni, de Mozart; La Bohème, de Puccini; i Il Barbiere di Siviglia, de Rossini, són les actuacions amb les quals el Gran Teatre Nacional d'Òpera de Sofia farà gaudir els aficionats del gènere operístic de Palma.

Fundat el 1890, el Gran Teatre Nacional d'Òpera de Sofia funciona com un centre de cultura escènica d'alt nivell amb una companyia estable de gairebé 800 professionals, entre els quals destaquen solistes, cor, ballet, orquestra, dissenyadors de vestuari, coreògrafs, escenògrafs o directors. Tots ells, amb la tradició sobre les espatlles, desenvolupen uns espectacles que no tenen motius per envejar les versions del Teatre de La Scala, l'Òpera de París o del Covent Gardent. Per això mateix, el teatre de Sofia realitza diverses gires arreu d'Europa, Amèrica i Àsia cada any, a més de mantenir obres sobre l'escenari al seu propi país.

Elena Stoyanova, Silvana Pravceva, Alesksandr Krunev, Radostina Nikolaeva, Orlin Goranov, Emil Ugreno, Arseni Arsov o Peter Buchkov, són alguns dels noms dels artistes que, sota la direcció de Borislav Ivanov i Grigor Plikarov, actuaran entre el dimecres 14 i el dissabte 17 de novembre a la Sala Magna de l'Auditorium, posant sobre l'escenari algunes de les òperes més conegudes de la història.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.