El peix i el Mornag a Chez Nous
03/11/07 0:00
M'ho recomanaren un dia: si volia menjar bé i a un preu raonable, el millor era anar al restaurant Chez Nous, a la rue de Marseille de Tunis. Aquells dies vagava per la capital. No tenia cap programa massa dissenyat, així que un dia m'embadalia amb els mosaics del museu del Bardo i l'altre admirava el gènere exposat a les parades del Mercat Central. Intentava copsar tots els caires de la ciutat que -algú m'ho va confirmar- ja tenia més d'un 80% d'europea. Però, malgrat tot, encara cada dia sortien els venedors de ramets de gessamí. I els homes en compraven i se'ls posaven damunt l'orella.
També a Illes Balears
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.