algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

El teatre infantil i juvenil aterra a Vilafranca amb més de 30 activitats

La localitat acosta les arts escèniques al públic jove a patir de dia 8

La sisena edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears comença el seu compte enrere. Vilafranca de Bonany acollirà un any més aquesta mostra, que es consolida amb el pas del temps i que enguany presentarà una oferta de més de trenta espectacles.

A partir de dia 8 i fins al 14 d'octubre, el municipi «es convertirà en un escenari per al públic infantil i juvenil i per a les famílies en general», afirmà el batle de la localitat, Jaume Sansó, durant la presentació d'ahir dematí. Vilafranca s'integrarà enguany de ple dins la mostra, i acollirà part de les obres i activitats al bell mig del carrer.

Per la seva banda, la consellera insular de Cultura, Joana Lluïsa Mascaró, definí l'esdeveniment com a «fira fonamental per iniciar el nou públic en el món del teatre i per donar a conèixer als infants i als joves les arts escèniques en general».

És una fira en la qual participen companyies de les Illes, de Catalunya i del País Valencià. Entre les activitats hi destaca una jornada dedicada a bibliotecaris, amb contarelles, titelles de taula, contacontes i teatre. A més, la mostra es traslladarà a l'escola, amb representacions i contes diversos. Al recinte de la fira, el Teatre de Vilafranca i dos envelats annexos, tindran lloc durant el cap de setmana més de 30 actes, entre xerrades o representacions, adreçats sobretot a infants i joves.

D'altra banda, la fira inclourà enguany la segona edició del concurs teatral Bòtil, una iniciativa que «pretén afavorir la creació d'espectacles de petit format en llengua catalana a partir de l'obra d'autors de les Balears. És una manera de posar la literatura sobre l'escenari», comentà Jaume Gomila, president de Sa Xerxa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.