algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La màgia arriba de ple a la Fira de Teatre Infantil de Vilafranca

L'encontre oferirà una trentena de representacions i espectacles

ANA LARGO. Palma.
Més d'una trentena d'espectacles teatrals completen el programa de la sisena edició de la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, que es durà a terme del 8 al 14 d'octubre a Vilafranca. Enguany, l'encontre té com a principal protagonista, entre d'altres novetats, els espectacles de màgia.Companyies procedents de Catalunya, València, Menorca, Eivissa i Mallorca participen en la programació de la fira, que arrencarà el divendres dia 12, a partir de les 12.00 hores i en el si de la qual s'estrenarà l'obra Els bocs dels Ferrerets, de Leona di Marco.

El dia 9 començaran les activitats paral·leles de l'encontre de teatre amb la Jornada de bibliotecaris, que comptarà amb la representació de quatre obres. Amb aquest acte, la fira vol promoure la connexió entre les biblioteques i el teatre, convertint els bibliotecaris de Balears en programadors d'espectacles de petit format. Continuant amb les activitats prèvies a les representacions, el dimecres dia 10, l'Institut de Porreres acollirà l'obra Mot a mot, de la companyia menorquina Remor Teatre. Tanmateix, a les escoletes de Vilafranca tindran lloc, dia 11, la representació de l'obra Nas de barraca, de la companyia catalana Toc de Retruc i el Taller de Teatre al carrer, a càrrec de Vatua l'olla.

D'altra banda, el mateix dia 11, a partir de les 21.00 hores, tindrà lloc la final del concurs BOTIL, promogut per l'Associació Sa Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. L'acte oferirà l'escenificació de les dues obres que opten al guardó, On són lliures els estels, de Nou Vents teatre i Paraigües d'Anatòlia. L'entrega de premis serà el proper dissabte dia 13 a les 18.00 hores. En aquest mateix acte tindrà lloc l'entrega del premi Guillem d'Efak.

El cartell de la fira es completa enguany amb tot un seguit d'actuacions al carrer, cercaviles o distintes tertúlies sobre teatre i educació. Les representacions tindran lloc també a la plaça Major; a la plaça Tomeu Penya i a la plaça Josep Maria Llompart, entre d'altres emplaçaments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.