El Museu de Mallorca s'uneix a «Art i Ciència» amb un taller gastronòmic
L'activitat, de franc, es realitzarà a l'octubre i versarà sobre el vi, l'oli, les ametles i el formatge
Us imaginau sopar en un museu mentre ho apreneu tot sobre algun dels aliments bàsics de la dieta mediterrània? El pròxim mes ho podreu fer gràcies a la col·laboració del Museu de Mallorca amb el cicle Art i Ciència que ha posat en marxa la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació. L'oli, el vi, el formatge i les ametles són aliments sobre els quals girarà el taller gratuït per a adults que es desenvoluparà durant quatre sessions els dies 10, 17, 24 i 31 d'octubre, de 19.00 a 22.00 hores en el Museu de Mallorca. Com que l'aforament serà limitat, la participació serà només mitjançant inscripció.
També a Illes Balears
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Els hotelers llancen la campanya 'Tourist, go home happy' amb la intenció de contrarestar les multitudinàries protestes contra la turistització
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.