cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

Jam Art Mallora 07 obre les seves portes a les més innovadores tendències artístiques

Trenta-dues galeries de sis països diferents mostraran l'obra de cent vint artistes

90064
Els principals organitzadors de Jam Art amb alguns dels galeristes locals. | JAUME MOREY.

Bosses de paper, pastanagues, un sac de boxa o plats en moviment són alguns dels materials utilitzats pels artistes que participaran a Jam Art Mallorca 07. La fira, que obre avui les seves portes i es podrà visitar fins al proper diumenge, oferirà als amants de l'art les més innovadores tendències artístiques locals i internacionals. Palma es converteix aquesta setmana en una gran plataforma on galeristes, artistes i aficionats podran compartir obres i experiències. Jam Art, Art Cologne i la Nit de l'Art, són tres propostes que evidencien l'excel·lent evolució del mercat artístic a les Illes Balears.

Així ho manifestaren els organitzadors de Jam Art a la presentació de la fira. Cato Jans, director de la mostra, manifestà «la satisfacció que suposa haver pogut reunir trenta-dues galeries de sis països diferents i mostrar el treball de fins a cent-vint artistes». Destacà també «que Jam Art és una fira pensada per donar a conèixer els artistes joves», per la qual cosa la majoria dels participants són nascut a partir de l'any 1970.Xile, Berlín, Nova York o Munic són algunes de les ciutat d'origen de les diverses galeries que tindran estand a Jam Art. Addaya, Artara, Artlounge-Projects, Espai d'Art B2, Kunstmann, La Caja Blanca, La Real i SKL, són les galeries locals que hi participaran. Algunes de les galeries exposen diversos artistes, mentre que altres dediquen el seu espai a l'obra d'una sola persona.

Victòria Aguiló, de l'Associació Independent de Galeries d'Art de Balears (AIGAB), manifestà ahir «l'oportunitat que una mostra d'aquestes característiques suposa, no sols per als galeristes sinó també als artistes». Alhora que afegí que «si es compra art, es permet que el galerista faci una tasca de producció de cara a l'artista i, per tant, que aquest artista pugui crear». Les obres presents a Jam Art Mallorca tindran un preu d'entre 300 i 20.000 euros i els organitzadors esperen que la mostra sigui un èxit de públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.