algo de nubes
  • Màx: 16.94°
  • Mín: 7.61°
16°

El Circ Bover inicia la seva caravana

Sineu acollí el segon aniversari i la inauguració de l'envelat nou de la companyia

Música, circ i un sopar a base de cuscús era la festa que tenien preparada els integrants del Circ Bover per celebrar els dos anys de la seva fundació, i també la inauguració de l'envelat nou, que a partir d'ara voltarà per tot Mallorca per oferir els seus espectacles als pobles de l'Illa, al més pur estil «d'un circ de tota la vida», afirmà el seu fundador, Tià Jordà.

L'envelat nou, que s'ha fabricat a Itàlia, és una estructura completament rodona amb un diàmetre de 17 metres i té capacitat per acollir entre 300 i 400 persones. La seva alçada, més enllà dels set metres, hi permet executar números ben espectaculars, alguns dels quals ja es pogueren veure dissabte vespre durant la festa de la seva inauguració.

Varietats  

La festa del segon aniversari del Circ Bover comptà amb tota mena d'actuacions musicals, algunes de les quals, com ara la del grup Motor 49, a favor de l'alliberament dels animals, deixà ben astorats els més de 500 espectadors que no es volgueren perdre la funció.

Al llarg de la nit, música i circ s'alternaren i convisqueren amb harmonia fins ben entrada la matinada.
Després de la tempesta, però, i tal i com assegura la dita, arriba el moment de la calma, ja que el circ tanca ara les portes a fi de preparar un espectacle que Jodrà va definir com «una aposta molt forta, en la qual dipositarem molts de doblers i energia». Un espectacle, en definitiva, que mostrarà el circ contemporani «tal com l'entenem al Circ Bover». La proposta, «gens convencional», s'estrenarà el proper 29 de setembre en la Fira de Teatre de Manacor. Després, la companyia agafarà l'envelat i voltarà per tots els pobles de Mallorca sense descartar, en tot cas, portar l'espectacle del Circ Bover per festivals i contrades més enllà de la geografia illenca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.