cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 14°
23°

Calbet, Wencelblat i Pericàs comanden

Les dues amazones i el genet són els més ben situats per emportar-se la victòria final a Bunyola

Les genetes Bàrbara Calbet i Patrícia Wencelblat, i el genet Antoni Pericàs es van situar al capdavant de la classificació general i es perfilen com a principals favorits per adjudicar-se el Trofeu SAR Infanta Helena de salts, que s'està disputant a Bunyola. Durant la segona jornada de classificació del trofeu Fabiola Fruchaud i SAR Infanta Helena de salts d'obstacles, a les instal·lacions del Reial Club Escola Equitació de Mallorca, les proves es varen disputar amb tanques una altura d'1'20 i 1'35 metres, de manera respectiva.Inès Riudavets es va adjudicar el trofeu especial Memorial Pérez de Seoanne, que s'atorga al guanyador de la segona prova de classificació.

En ambdues proves es realitzaran dues sortides a la pista, la primera amb la participació de tots els genets i les segones, i la segona, que només disputaran els deu primers de la classificació general. Després, la suma de les dues proves de classificació i de la primera mànega del dia, sobre unes altures d'1'25 i 1'40 metres respectivament, decidirà els vencedors.

En les classificacions provisionals, Maxime Chapelain domina el trofeu Fabiola Fruchard muntant Kaiser, seguit de Tritón muntat per Mario Llanos. El tercer en discòrdia és Felipe Pérez. El genet de l'associació RCEEM munta Dolicia de Chevrel. Després de la final, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis de les cinc proves que integren el XXIII Trofeu SAR Infanta Helena: premi Es Fortí, Direcció General d'Esports de les Illes Balears, Ajuntament de Bunyola, Consell de Mallorca i SAR Infanta Helena, i dels premis especials que atorguen les diverses institucions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.