algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Maria del Mar Bonet es confessa davant el públic amb «Terra Secreta»

La cantant va delectar els assistents amb una sentida «Balanguera»

En un acte audaç de confessió entre la cantant i la seva gent, Maria de Mar Bonet s'atreví ahir a mostrar davant el públic de Palma les seves cançons més secretes. Versos de Serrat, de Bibiloni, d'Ovidi Motllor, Josep Maria Llompart i fins i tot del poeta instal·lat a Deià Robert Graves, sonaren en una nit que feia molts d'anys que el públic mallorquí esperava.

Vestida amb un elegant vestit negre i un mocador blau mediterrani, Maria del Mar Bonet entonà els primers versos de País secret, poema de Robert Graves, després d'explicar que el disc que allà presentava, Terra Secreta, estava «dedicat a l'amor i contra la guerra». Bonet va estar acompanyada durant tota la nit per Javier Mas, Manuel Martínez del Fresno, Dani Espasa, Joan Antonio Sánchez Barranco i Jordi Gaspar. Feia més de quaranta anys que la cantant no actuava en un escenari privilegiat com el Castell de Bellver. Per aquest fet no volgué perdre l'oportunitat de cantar, amb la seva gent, La Balanguera, peça que fou fortament aplaudida i corejada.

El concert, organitzat per Joventuts Musicals en el seu 50è aniversari també tenia una vessant solidària ja que la seva recaptació va destinada a l'Associació de Pares de Nins Oncològics de Balears (ASPANOB). Potser per aquest fet, i pel de tenir allà davant una de les veus més preuades de la Mediterrània, caracteritzada sempre per no callar-se mai les veritats, que el concert resultà d'allò més emotiu. La cantant s'entregà des del primer moment als braços d'un públic encisat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.