algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La «Premonició» de David Bisbal féu tremolar la plaça de Toros

El cantant presentà el seu darrer disc davant de vuit mil persones

David Bisbal arribà ahir a Palma per presentar en concert el seu tercer disc, Premonición, a les milers de fans que esperaven des de feia hores que s'obrissin les portes de la plaça de Toros. Amb la calor de l'agost i de la multitud concentrada, les primeres notes de Calentando voy donaren el sus amb mitja hora de retard a un concert de dues hores en què el músic s'entregà per complet a un públic que gairebé omplia la plaça. El termòmetre pujà uns quants graus més quan l'andalús repassà alguns dels èxits dels seus àlbums anteriors, com Ave María, Dígale o Bulería.

Una vegada més "i ja són dues enguany" el cantant d'Almeria es ficà el públic illenc a la butxaca. Bisbal oferí un concert, però també un espectacle visual, en què els focs artificials i les columnes de fum l'acompanyaren a l'escenari. Quatre pantalles feien de teló de fons per a la posada en escena de llum i de color que ja ha fet la volta per mitg Espanya. El cantant sorgit d'OT sortí per sorpresa a damunt de l'escenari enmig d'un foc artificial, moment en què el públic començà a aplaudir i a pegar bels. Abans però, totes les mirades se centraven en Núria Fergó i en l'al·lota de Bisbal, Elena Tablada, també presents a la plaça palmesana.

David Bisbal, col·leccionista de discs d'or i números u, s'entregà per complet a un públic que ja tenia a la butxaca tot just començar, encara que hi havia certa impeciència entre les fans pel retard. Cinc anys després de passar pel concurs que el llançà a la fama, demostrà que encara manté la força i l'energia que el feren famós. El d'ahir va ser un terratrèmol de ritme i de moviment que féu tremolar l'arena del Coliseu balear. Amb la seva visita a Mallorca, Bisbal arriba a la meitat de la gira que demà el durà a Eivissa. Són més de cinquanta concerts repartits arreu de l'Estat que fan les delícies dels milers de fans que, després de cinc anys i tres discs, encara el segueixen allà on va.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.