cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Una gran llibreria per trobar-hi de tot

Llibres Quòrum, al carrer de la Vinyassa, compta amb un fons de 75.000 volums

S. COQUILLAT. Palma.
Des del passat dia 15 de juny, Palma compta amb una nova llibreria, per ventura la més gran quant a nombre de llibres, devers 75.000 en total, distribuïts a les prestatgeries d'una àmplia sala. Quòrum Llibres s'inaugurarà oficialment a final del mes de novembre, que serà amb tota probabilitat quan tengui tot el fons bibliogràfic col·locat a les seves corresponents seccions i detalladament inclòs en la seva base de dades.

La tenda disposa d'una gran secció de narrativa castellana i també catalana, ja que aplega des de clàssics fins a les darreres novetats de les editorials. A més, hi ha seccions de gastronomia tant per a principiants com per a cuiners experts, com també volums sobre filosofia, religió, autoajuda, quaderns de repàs per als més petits o guies i mapes. La gran novetat d'aquest espai nous és la secció d'oportunitats, que ja s'ha completat i que aplega títols importants de la literatura general a preus increïbles, per exemple 0'50 cèntims o 1 euro. La compra mínima en aquest espai és de 5 euros.

Actualment, aquest nou local ja prepara els llibres de text per al proper curs. Per a això ha habilitat un mostrador exclusivament destinat a atendre la gran demanda que aquests generen amb indicador de torn inclòs. A més, el client tindrà a la seva disposició un punt d'informació informatitzat per consultar el fons bibliogràfic de la tenda. També és te previst dur a terme un seguit d'activitats, com ara signatures de llibres, xerrades o col·loquis.

Pau Taura, que és el propietari de la llibreria, té experiència en aquest sector, ja que és també el gestor de Drac Màgic, de la llibreria de la Fundació la Caixa i de la del Casal Solleric. Per tot plegat, explica que l'única manera de competir amb els grans comerciants és «oferir qualitat, bon servei i una exposició àmplia». A pesar de la competència, Taura pensa, després d'haver fet una petita enquesta, que «era necessària a Palma una llibreria d'aquestes característiques».

Finalment, i quant a llibres llegits durant aquest estiu, Taura assenyala com a estrelles la novel·la curta de Mario Benedetti o altres títols com El pedestal de las estatuas, d'Antonio Gala; Las nuevas caras del corazón, d'Anita Nair; i Ensayo sobre la lucidez, de José Saramago.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.