cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

La princesa Elionor surt a navegar en companyia de la reina Sofia i Letícia

Alguns membres de la família reial i José Cusi s'embarcaren ahir migdia en el «Somni»

Un any més, la família reial presideix la Copa del Rei de vela a Mallorca. Quan falta un dia perquè s'iniciï de manera oficial la competició, alguns membres de la casa reial decidiren fer una passejada amb el iot reial, el Somni.

Entre ells hi havia la reina Sofia amb dues de les seves nétes, Irene i Elionor, a més de la princesa d'Astúries, Letícia Ortiz.
Les d'ahir foren les primeres imatges de Letícia i la seva filla gran preses a Palma durant l'estiu, ja que els prínceps d'Astúries arribaren a l'Illa dissabte. La petita Sofia, que només té dos mesos, no sortí a la mar amb sa mare.

A les dotze del migdia, Sofia arribà a Portopí amb la seva néta Irene. Minuts després aparegué a l'embarcador del iot reial la princesa Letícia acompanyada de la seva filla Elionor. Just amb ella també arribaren José Cusi, el patró de l'embarcació del rei en la competició, el Bribón, juntament amb la seva dona i els seus dos fills.

Mitja hora més tard, el Somni es feia cap a la mar en direcció a Llevant.
Presumiblement, els membres de la Casa Reial anaren a passar el dia a Cabrera, a descansar just abans que comenci avui la competició de vela, en la qual enguany participaran 76 vaixells de diferents classes i en temps real.

La regata d'enguany serà la segona per a Elionor, mentre que la seva germana petita, Sofia, s'estrenarà en la competició que porta el nom del seu padrí, Joan Carles. El rei i el príncep d'Astúries no anaran ahir a l'excursió. Així mateix, s'espera que d'aquí a pocs dies es vegi la família reial al complet pel Club Nàutic de Palma gaudint, un any més, de l'edició d'aquest esport que tant els agrada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.