algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La soprano Barbara Hendricks mostrarà el seu art avui a les Serenates de Cala Rajada

L.M.. Palma.
Als 20 anys Barbara Hendricks ja s'havia llicenciat en Matemàtiques i Química a la Universitat de Nebraska. Poc després, es va graduar en música a la Juilliard School of Music de Nova York. Era el principi d'una carrera meteòrica que ha convertit Barbara Hendricks en una de les millors sopranos de la lírica actual. Aquest vespre, a partir de les 22.00 hores, actuarà dins el programa de les Serenates de Cala Rajada que se celebren a la Fundació Joan March de sa Torre Cega.

La seva actuació a Mallorca es dividirà en dues parts. En la primera, interpretarà les cançons basades en texts de Goethe de Schumann, algunes peces de Fauré i el cicle de cançons sobre Friedrich Rückert de Mahler. La segona part comptarà amb obres de Poulenc, Schönberg i Kurt Weill. La cantant va debutar l'any 1974 en el Town Hall de Nova York. A part del seu ampli repertori del lieder alemany, és també una destacada intèrpret de música francesa, americana i escandinava. Compta amb un repertori que inclou més de vint personatges d'òpera, encara que també s'ha atrevit amb el jazz, gènere que va començar a freqüentar el 1994.

La reconeguda cantant sempre ha donat suport als compositors contemporanis, estrenant obres d'autors com Gilbert Amy o David del Tredici. Així mateix, en el seu repertori musicial Hendricks sol interpretar peces de jazz i ho combina amb música de cambra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.