lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Pep Coll obre la finestra de la seva obra a través d'un ull de bou

El pintor inaugura avui l'exposició a la Capella de la Misericòrdia

«Com deia Miró, jo pint la meva realitat». Amb aquestes paraules Pep Coll definí ahir la seva obra que s'exposa a partir d'avui i fins el 7 de setembre a la Capella de la Misericòrdia.

Sota el títol «Obri'm una finestra», l'artista mostra les seves obres de gran format i amb colors llampants, en contrast amb el «gris insípid» del que podria resultar la vida. A través dels seus quadres, Coll ha creat tot un imaginari del seu art, en ells mostra els seus sentiments i les seves visions «a través del cul d'un tassó, però no un tassó qualsevol, sinó un de ben concret, el del bar Savoy», un espai també imaginari en el qual, fins i tot, Coll hi fa aparèixer Chester Newman.

«Aquesta és una exposició molt fetitxista», reconeix el pintor, ja que bona part són homenatges. A més, assegurà que en hi apareixen personatges, trossos de cançons o records d'Itàlia. Les formes també prenen una dimensió transcendental per al conjunt de l'exposició. Coll ha realitzat bona part dels seus treballs amb forma redona, tondo, i és a través de la seva forma com es pot contemplar millor la seva obra. «Són com un ull de bou», aclareix.

Aquesta és la primera vegada que Pep Coll exposa en un indret oficial com l'espai de la Misericòrdia, i davant això l'artista es mostrà molt il·lusionat. «Encara que la dita no és meva, sempre pintam el mateix quadre, encara que l'anam modificant amb el temps, això és el que jo faig», sentencià.

La consellera insular de Cultura, Joana Lluïssa Mascaró, acompanyada del director insular de Cultura, Maties Garcies, presentaren ahir aquesta exposició, la primera del seu mandat, que s'inaugura avui a les 19.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.