algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'Acadèmia de la Cuina i el Vi celebra amb un sopar al palau Armengol el seu 20è aniversari

El palau Armengol ubicat al carrer Sant Jaume va ser el marc escollit per l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca per celebrar el seu sopar d'aniversari, que enguany va tenir un caire molt especial en complir-se els primers 20 anys de la seva creació. En aquesta associació d'amics tots comparteixen la passió comuna per les exigències de la gastronomia.

La família Trujillo, propietària d'aquest emblemàtic palau, va ser l'amfitriona de la vetlada de companyonia, a la qual assistiren un total de 60 convidats.

Dos membres de l'Acadèmia, Pedro Gual de Torrella i Joan Manuel Peña, van ser els encarregats de cuinar per tots, i presentaren un laboriós menú a base de foie amb figues que van batejar amb el nom de «ficantrum» i terrina de llagosta, moll i caproig. L'afamat pastisser de sa Pobla Xisco Moranta va fer un exquisit dolç de «llengües» amb merenga italiana que acompanyà amb gelats artesans de Can Joan de s'Aigo. Se serviren també vins de Riesling i mallorquins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.