muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

Rock & Press publica Korrupción, el segon disc després de Cemento

El nou àlbum continua amb la música reivindicativa i de denúncia

El grup de periodistes mallorquins Rock & Press ja té nou disc al carrer. Korrupción, editat per Blau, és el seu segon àlbum i es presenta com una evolució del disc debut (Cemento, 2005), un treball ple de cançons denúncia dirigides a persones i institucions concretes. Aquest, en canvi, es dedica a temes de denúncia social més generals i barreja diferents estils, com el reggae, en el tema Cayucos, o el heavy, a Marginación.

Rock & Press és una banda que va néixer mig de casualitat en la redacció d'un diari. Avui, són coneguts per la polèmica que han aixecat les seves cançons. Temes com Tengo una oferta de IB3, Jefes de prensa, o Alfredo Urdaci vete a cagar, els han consolidat com el grup oficial de protesta en contra del funcionament dels mitjans de comunicació i han fet que els censurin en alguns d'ells.

El fet diferencial que els allunya d'altres grups de denúncia social és que són periodistes: «La manera de dir les coses respon a la nostra faceta de periodistes. Les nostres cançons són molt directes i arriben a la gent», explica Carlos Garrido, guitarra del grup. «Intentam reflectir la realitat del carrer, que no és la que publiquen els diaris, i això ho feim amb el rock, que apel·la als sentiments i, per això, és més creïble», explicà Garrido.

La presentació del disc està prevista per a finals de setembre i en ella hi actuaran Marta d'Es Reboster, que col·labora en un tema, i Leo Bassi, un altre agitador de consciències, que n'ha fet el pròleg.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.