nubes dispersas
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Els percussionistes Zivkovic i Páez fan classes magistrals a Capdepera

Totes les activitats s'inclouen dins el III Festival de Percussió

G. JULIÀ. Capdepera Aquests dies pels carrers de Capdepera se senten dringar ritmes d'arreu del món. I és que Nebojsa Jovan Zivkovic i Yoel Páez, juntament amb Francisco J. Sanchis i Sebastià Moscad estan col·laborant en el III Festival Internacional de Percussió Vila de Capdepera, on s'inclouen Màster Classes de diferents tipus de tècniques i instruments. A les activitats organitzades per al festival hi participen músics de totes les edats i d'arreu de l'Illa. I és que com cada any, Capdepera ha desplegat les seves millors gales per acollir aquests músics coneguts arreu del món.

Per la seva banda, Nebojsa J. Zivkovic, que treballa com a concertista i imparteix classes i seminaris per tots els països europeus, a Àsia i a EUA, ha expressat la seva satisfacció per poder participar del festival: «Estic veritablement sorprès que a un poble tan petit es pugui viure tan intensament el món de la percussió i que la gent s'hi aboqui tan plenament. La veritat és que es nota un fort augment de les persones que opten per dedicar-se a aquest món i això es tradueix en una clara pujada del nivell. Hi ha realment uns professors molt bons» .

Yoel Páez, instrumentista i professor, i que compta amb un extens currículum de col·laboracions i gires arreu del món, també es mostra molt positiu amb la iniciativa: «Tant de bo tots els pobles prenguin l'exemple i es pugui viure la cultura musical amb la mateixa intensitat que aquí». Páez no dubta a l'hora d'esmentar tot allò positiu que produeix la música: «Aquells que decideixen dedicar-se a la música han de tenir aquestes facilitats. Fer música és fer cultura i aquest ambient és realment molt profitós». Ambdós han manifestat que se senten molt bé a Mallorca i a Capdepera en concret.

Els cursos acabaran amb un concert dels alumnes dia 21 i un dels professors dia 22, ambdós a les 21.30h al port de Cala Rajada, devora el moll.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.