algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Cura dóna el sus diumenge al Festival de música clàssica del Pla

L'Orquestra Simfònica i la Capella Mallorquina encetaran el cicle

Un concert a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Balears «Ciutat de Palma» i la Capella Mallorquina encetarà al Santuari de Cura el XX Festival Internacional Mancomunitat del Pla de Mallorca el proper diumenge a les 22.00 hores. El recital, íntegrament dedicat a Beethoven, comptarà amb el pianista llucmajorer Bartomeu Jaume com a solista i amb les veus de la soprano Cristina Van Roy, la soprano Marga Mateu, la mezzosoprano Yolanda Riera, el tenor José Manuel Sánchez, el baríton Rodrigo Àlvarez i el baix Miquel Riera.

El segon recital tindrà lloc dia 22 a Es Quarter (Petra) i tindrà com a protagonistes el duet dels pianistes Francesc Blanco i Victòria Cortés i el dels percussionistes Susana Pacheco i Armando Lorente. Sonaran obres de Reich, Ravel, Abe i Berstein, a més de la composició de Lorente La vida que viene. El concert popular de bandes de música d'Algaida, Montuïri, Petra i Porreres conclourà a l'esglèsia de Santa Eugènia amb els concerts del 29 juliol a les 21.00.

La guitarra de Carles Trepat reanudarà a l'Església parroquial de Lloret dia 5 d'agost el cicle. Oferirà un programa basat en obres de Miquel García, Albéniz, Pujol, Granados i Quiroga. L'agrupació Gospel Train actuarà divendres dia 10 a les 21.00 hores a l'Església de Sant Felip Neri de Porreres, on es podran escoltar clàssics com When the saints o Oh Happy day, entre altres.

Dia 12 d'agost l'Orquestra de Cambra de l'Empordà se sentirà a l'església de Sineu a les 21.30 i dia 15 l'esglèsia de Sencelles acollirà l'actuació de la Moscow String Orchestra, amb obres de Mozart, Rossini i Piazzolla. L'Studium Cor de Cambra tancarà a Maria de la Salut el cicle dia 26 a les 21 hs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.