cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Els carrers de Lloseta s'omplen de música i color per celebrar el primer carnaval d'estiu del poble

Lloseta va celebrar la nit de dissabte la primera edició del carnaval d'estiu. Cinc comparses i carrosses participaren en l'esdeveniment, en el qual no va faltar la música i els sis grups de batucada que se sumaren a la festa. Els llosetins decidiren organitzar un carnaval d'estiu perquè, des de fa alguns anys, la pluja no els permet celebrar així com cal els Darrers Dies. Per això, el grup municipal Sandunguers, al costat de l'Ajuntament, prepararen un carnaval per a l'estiu i així s'asseguraren que l'aigua no els faria malbé la festa al carrer.

Al carnaval de dissabte no hi hagué premis, sinó que tots els participants varen rebre una gratificació econòmica. La nova distintiva va ser la gran participació musical, amb especial menció a la batucada. «El carnaval té la intenció de convertir-se en un referent musical de batucada», va explicar el regidor de Cultura, Pere Joan Martorell. A més, a diferència del carnaval de febrer, la temàtica de les comparses de dissabte no era de caràcter reivindicatiu, sinó que tots els grups sortiren al carrer amb la intenció de divertir-se.

Joves i grans disfressats es concentraren al carrer de Joan Carles I per desfilar pel poble i animar amb ball i música els espectadors que es concentraven per veure passar el carnaval més original.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.