nubes dispersas
  • Màx: 17.54°
  • Mín: 8.69°
16°

El dj Carl Cox hipnotitza el públic que «reomple» la plaça de Toros

El músic fa una sessió de gairebé quatre hores amb els mallorquins

El dj Carl Cox recordava el seu darrer pas per Mallorca com una de les tres millors festes de la seva vida i el públic no el va decebre. Des de les 15 hores, el Coliseu començava a rebre centenars de seguidors del mestre britànic del tecno-house, que va arribar a l'Illa per presentar-hi Global Mix.

L'arena es convertia en una improvisada pista de ball, davall un sol de justícia, en aquesta festa diürna acollida en un espai poc habitual. «Hem volgut organitzar una festa de qualitat per a la gent Mallorca. Vaig ser al concert de Jamiroquai aquí i em va semblar espectacular, així que pensàrem que aquest lloc era el millor», va explicar Lloyd Herman, organitzador de l'espectacle, que va afegir que «Carl Cox estava tan il·lusionat de tornar que s'estrena en aquesta sessió amb el millor equip perquè tot funcioni perfectament».

Abans de la sortida a l'escenari d'un dels grans djs del món, el públic va escalfar motors amb Tom Novi i Cristian Varela; tot i això, va ser amb els locals Óscar Romero, Ismael Sánchez i Àngel Costa amb els quals es va acabar d'animar l'horabaixa.

A devers les 21.30 hores, Carl Cox preparava els seus plats per oferir una sessió de gairebé quatre hores. El música volia connectar amb el públic i ho va aconseguir. Fins a vuit-mil persones, segons l'organització, esperaven en la pista a l'aire lliure, a la qual assistiren persones arribades de tot Mallorca expressament per al concert.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.