nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Rock & Press i Dinamo es fan ben seva la festa de Sant Joan al parc de la Mar

Les formacions protagonitzaren la revetla organitzada per la Federació de Veïns

87534
L'actuació de Rock&Press va reunir una bona colla d'incondicionals del grup de periodistes.
| Miquel Àngel Borràs.

El grup de periodistes de Mallorca i rockers del món, Rock&Press, i Dinamo participaren en la revetla de Sant Joan. La seva actuació va tenir lloc al parc de la Mar dins els actes de la festa alternativa organitzada per la Federació d'Associacions de Veïns i l'Obra Cultural Balear. El concert es va retardar i va començar finalment el dia de Sant Joan, a les 00.30 hores, a causa d'alguns problemes tècnics de muntatge.

La formació de periodostes, composta per Gabi Rodas (veu), Miquel Massutí (guitarra), Carlos Garrido (baix i veu), Carlos Grauches (baix), Joan Frau (bateria) i Miquel Mansón (so), va presentar peces del seu darrer disc, Korrupción, acabat a finals de maig d'enguany i que continua amb la seva línia reivindicativa més dura. Durant la vetlada varen sonar alguns dels seus nous temes, com Club de golf, Los tres cerditos i King Kong and Partner. També tocaren peces antigues, com Rasputín, La P con la P, Puto Guiri o Mallorca vip, Mallorca free i versionaren God save the Queen, dels Sex Pistols, amb nova lletra.

En el xou varen ploure pètals de roses per als més fervents admiradors, els de la primera filera, mentre que una màscara de porc acompanyava algunes lletres entre crits i bots del cantant. Els seus fidels espectadors reien i cantaven, reafirmant-se en un moviment de complicitat sobre opinions de l'actualitat balear.

Després del concert va arribar el torn de Dinamo. El grup, que s'autodenomina mancomunió musical de gent molt dispar, de cultures antagòniques, va tancar la revetla amb un concert ple de ritme circense. La banda, formada per Federico Fossati (guitarra i veu), Valentín Tarín (bateria), Markus Herrada (teclats i cor), Jaume Cerdà (trompeta) i Juanan Torrandell (baix), va presentar un repertori ple d'humor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.