algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Carlinhos Brown, Melendi i Dover, nous protagonistes d'aquest estiu

Aquests noms s'afegeixen al d'Alejandro Sanz, Bisbal o Venegas

El programa de concerts d'aquest estiu continua creixent. A noms com el de David Bisbal, Alejandro Sanz, Julieta Venegas, Sabina o Serrat, s'hi uneixen ara uns tres artistes més de primera línia: Carlinhos Brown, Dover i Melendi. Són tres noves propostes per a un estiu que encara pot incloure algun altre artista, sobretot quan es constitueixin els ajuntaments i es tanqui, a la fi, el cartell de festes patronals, després de mesos de retard com a conseqüència de les eleccions municipals.

L'actuació del brasiler Antonio Carlos Santos de Freiras, Carlinhos Brown, tindrà lloc dia 27 o 28 de juliol en un escenari encara sense determinar. Serà la segona vegada que el músic actua a Mallorca, després del seu pas per Felanitx l'any 2005. En aquesta ocasió, presentarà A gente ainda nao sonhou, un disc que s'acosta a la proposta musical de Tribalistas, projecte que Brown protagonitzà amb Marisa Monte i Arnaldo Antunes. Enregistrat entre el 2005 i 2006 a l'estudi d'Ilha dos Sapos a Salvador de Bahia, l'àlbum és produït pel mateix Carlinhos, que també ha composat totes les cançons. Carlinhos Brown va aconseguir triomfar al nostre Estat gràcies al realitzador Fernando Trueba, que va contar el treball que el músic realitza a la seva localitat natal en el documental El milagro de Candeal. Enguany, el brasiler conquerí els escenaris amb el seu «carnaval de bahía», que ara torna a estar de gira.

Les festes de Felanitx presentaran enguany El sueño de Morfeo (24 d'agost) i Coti (25 d'agost). El programa es completarà amb Melendi (30 d'agost) i el seu Mientras no cueste trabajo. En el seu tercer treball Melendi mescla sons dels seus anteriors treballs. Les festes també comptaran amb la música dels Pets i Anegats (31 d'agost), Els Lunnis (26 d'agost) i Antonio Orozco (1 de setembre). Finalment, Dover presentarà en directe Follow the city lights dia 23 de juliol al poliesportiu Mateu Canyelles d'Inca. Aquests són, de moment, els concerts que s'han tancat aquest estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.