algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
18°

Somriures i molt de talent en la desfilada a benefici d'Aspanob

L'Auditori d'Alcúdia acollí ahir l'acte per segon any consecutiu

L'Auditori d'Alcúdia es convertí ahir vespre en una passarel·la carregada de luxe i de glamour per mostrar les darreres tendències de moda infantil i juvenil. L'objectiu era del tot envejable: recaptar fons per a l'Associació de Pares de Nins amb Càncer de les Illes Balears (Aspanob).

D'aquesta manera, la desfilada de moda infantil i juvenil d'Aspanob gaudí de la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcúdia i va ser organitzada pels responsables de la botiga Juniors de roba infantil i juvenil, situada en el mateix municipi.

Aquesta és la segona edició de la desfilada de moda que acull l'auditori alcudienc a benefici d'Aspanob, i s'ha d'esmentar l'èxit que tant enguany com l'any passat tingué la convocatòria.

A més a més, ahir vespre els veïns del municipi es bolcaren en aquest esdeveniment solidari i ompliren l'aforament previst.

Bona presència
Pel que fa als «models» de la fesfilada, hi participaren un centenar de nins i nines, entre ells qualque infant d'Aspanob afectat per aquesta malaltia que mostrà el seu talent a l'hora de lluir les darreres tendències de moda infantil i juvenil sobre l'escenari.

La vetlada, però, no s'acabà aquí, ja que després de la desfilada de moda hi hagué un petit refrigeri per a tots els assistents. La recaptació d'aquest acte es destinarà a sufragar part del programa de suport i ajuda que Aspanob posa a disposició de les famílies amb nins malalts de càncer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.