algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Mercadet per als més necessitats de Palma

El Club Elsa organitzà l'acte al Poble Espanyol


El Club Elsa encetà ahir amb nombrós públic el seu primer mercadet solidari de primavera. La sala magna del Poble Espanyol acollí aquesta nova cita des de les deu del matí fins a les sis del capvespre.

Les col·laboradores del Club Elsa, que presideix Joana Walker, es mostraren molt satisfetes amb la venda de roba de segona mà, quadres, joguines, sabates, articles de decoració i un llarg etcètera d'objectes tots ells destinats a sufragar les despeses del programa d'ajuda a famílies i persones necessitades a Palma.

A més a més, molts dels visitants escolliren el petit restaurant que havien muntat per dinar o picar qualque cosa. Foren les pròpies sòcies del Club les que dugueren el menjar preparat.

Un mercadet que es convertí en una bona ocasió per ajudar les persones més necessitades a través dels diferents porgrames solidaris que té en marxa el Club Elsa, alhora que es podrien obtenir autèntiques gangues. El proper mercadet està previst que es realitzi el 12 de maig i s'instal·larà en el poliesportiu ubicat just devora el Poble Espanyol.

D'altra banda, una altra cita interessant que organitzarà en un futur proper el Club Elsa serà el dijous dia 17 de maig quan es durà a terme un còctel a l'hotel Meliá Palas Atenea. Aquest dia entre els assistents es recaptaran fons benèfics per fer pous i dics a Kenya amb els quals la població pugui abastir-se d'aigua potable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.