algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

La fireta de llibres i tebeos, una altra de les víctimes de la mala climatologia

L'afluència de visitants a la Misericòrdia va minvar per l'amenaça de pluja i pel vent

El món de Tintín, Mortadelo y Filemón, el de Zipi y Zape o el dels darrers reis dels còmics va regnar ahir al pati de la Misericòrdia en la XV Fireta del Tebeo i Llibre Vell que organitza l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic, una entitat que ahir, a més de ser víctima de la seva debilitat, també ho fou de la mala climatologia, perquè a l'amenaça de pluja es va afegir al fort vent que feia al centre de Palma. De fet, l'afluència de visitants sí que va baixar un poquet per aquest motiu respecte de les previsions que hi havia en un primer moment.

De tota manera, totes les activitats previstes es varen dur a terme i els incondicionals del món del còmic i del manga varen acudir, sobretot a partir de les 11.30 hores, a una cita molt especial, ja que s'homenatjava el dibuixant Rafel Vaquer i el seu personatge Johny Roqueta, en el vint-i-cinquè aniversari de la seva creació.

A més, cal esmentar que els organitzadors de l'eixida han tingut cura del vessant solidari del còmic, ja que, entre les moltes paradetes que hi havien de prendre part (n'hi havia setanta-cinc de previstes), n'hi havia una de Can Gazà, on també es varen poder adquirir llibres. Així mateix, els visitants varen poder adquirir un punt de llibre il·lustrat per Vaquer al preu d'un euro sabent que els doblers recaptats anirien destinats a aquesta entitat que treballa amb els exclosos socials.

En l'afany d'oferir un ventall d'activitats que s'adaptin a totes les sensibilitats dels amics del còmic, la fireta va presentar com a novetat el concurs de dibuix manga dirigit a infants i a joves fins a 29 anys. La jornada, emperò, va oferir també contacontes adreçats als més petits de la mà de Nati de Grado i un taller d'escriptura èlfica a càrrec de Tol Eressëa, de l'Associació Tolkien de Mallorca. L'escriptora Joana Pol, a més, hi va presentar el primer festival de ciència ficció i fantasia de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.