algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

La primavera desemboca al Teatre del Mar carregada de bon humor

Un concert amb el músic Daniel Higiénico tancarà la temporada

Carles Molinet presentà ahir la programació de primavera del Teatre del Mar. Tres obres i un concert ompliran la sala del litoral palmesà del 18 d'abril fins al 9 de juny, tots quatre espectacles caracteritzats per tenir el bon humor com a ingredient principal. Com digué Molinet, «les produccions serioses no tenen per què estar mancades de bon humor» i el Teatre del Mar s'ha proposat animar tots els seus espectadors ara que arriba el bon temps. Mi misterio del interior de la companyia madrilenya Ron Lalá, Bon voyage de Vol-Ras i M.A.M. Modern Art Modern de la companyia de Toni Albà són les propostes escèniques, mentre que Daniel Higiénico hi posarà el toc musical amb una actuació especial abans que no arribi l'estiu.

Ron Lalá és una jove companyia de Madrid formada per cinc actors amb una gran trajectòria darrere que ofereixen un cabaret surrealista en què la música en directe «del rock al flamenc i del jazz a les xirigotes» hi juga un gran paper, comentà Molinet, a través dels diferents esquetxos plens d'un humor descarat, irònic i satíric. Mi misterio del interior es podrà veure al Teatre del Mar del 18 al 22 d'abril. Les primeres setmanes de maig, del 4 al 13, Mallorca tornarà a donar la benvinguda, després de molts d'anys, a la companyia catalana Vol-Ras amb l'espectacle Bon Voyage. Tres actors, una botiga de capells, moltes ganes de fer vacances i ni una sola paraula són els ingredients d'aquesta obra, que ens permetrà viatjar per tot el món sense sortir del Teatre del Mar i viure les absurdes i divertides situacions en què hom es troba un cop lluny de casa.

La tercera proposta teatral arriba de la mà de la companyia Toni Albà amb l'espectacle M.A.M. Modern Art Modern, del 18 al 27 de maig. En aquesta ocasió, un personatge, el genial i neuròtic artista John Phillip Etty, ens acompanyarà per un absurd recorregut a través de l'art cercant allò que ara ens atrevim a anomenar contemporani. El darrer espectacle de la temporada al Teatre del Mar acollirà una actuació de Daniel Higiénico i The Quartet Baño Band, que presentaran el seu nou disc, La rebelión de los niños con problemas emocionales. Serà el 8 i 9 de juny i s'hi contaran les històries del músic mallorquí, carregades de sarcasmes i de situacions quotidianes que freguen el terme kafkià.

El Teatre del Mar tornarà a obrir les portes a la propera tardor amb el 5è Circuit de la RED, de la Coordinadora estatal de sales alternatives, en la qual el teatre palmesà participa per primera vegada. Carles Molinet confirmà que en aquesta nova etapa «es podran portar propostes de teatre contemporani, que treballen en el camp de l'experimentació i la barreja de diferents disciplines» i que «serien difícils de portar a Mallorca llevat que sigui per aquesta via». La Coordinadora estatal de sales alternatives es va fundar el 1992 i inclou una trentena de sales, de nou comunitats autònomes, entre les quals hi ha també el Teatre Sans de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.