algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

Rafel Nadal i Pau Gasol, homes d'anunci

Els dos esportistes varen gravar un espot de rellotges a Palma


El tennista Rafel Nadal i l'estrella de l'NBA Pau Gasol són la nova imatge de la marca de rellotges esportius Time Force i, per aquest motiu, participaren ahir a Palma en el rodatge d'un espot publicitari per donar a conèixer la nova col·lecció personal de rellotges.

Els escenaris triats eren molt diferents: el Puro Beach i la galeria d'Art Horrach Moyà per a un anunci que farà la volta al món. O, més ben dit i per ser més exactes, són tres rodatges per promocionar el mateix rellotge. El de Gasol i el de Nadal.

L'anunci en qüestió és una prova. Què faríeu vós per tenir aquell rellotge?, demanen a cada un dels joves esportistes. El que fos. Això ho deixen clar des del principi. Tot el que sigui per aquell rellotge. I comencen les proves. Primer, una correguda amb minibici contra un canet, que perden; llavors, una prova per l'estil de la de Guillerm Tell. Gasol es col·loca damunt el cap una pilota de bàsquet que Nadal copeja amb una de tennis tirada amb molta precisió. No passa el mateix quan la situació s'inverteix: Nadal es posa una pilota de tennis damunt el cap i Gasol, en llançar-li la de bàsquet, li pega a la cara, per la qual cosa també perd. Finalment, ambdós s'enfronten amb un lluitador de sumo -un lluitador de ver, duit a posta de Los Angeles i que també els venç amb certa facilitat. Llavors, per aconseguir aquell rellotge tan sol els queda una opció, renunciar a les seves carreres respectives.

L'anunci acaba amb unes seqüències d'ambdós, que per sobreviure han muntat un xibiu a la platja, quan una banyista se'ls acosta i els demana quina hora és. Ambdós, a l'uníson, després de consultar el seu Time Force, la hi diuen.

El rodatge començà pel final, al Puro Beach, deixant per després el principi, que es desenvolupà a la galeria d'art.

La protagonista femenina és una jove murciana establerta a Madrid anomenada Marta. És actriu i model. Segons confessà, era la primera vegada que feia un espot, en el qual ha participat després d'un càsting. I, d'entre les extres, potser la més espactacular pel seu triquini era Diana. De nacionalitat búlgara, viu a Mallorca des de fa sis anys i ha participat en espots i en videoclips, i és model i hostessa de congressos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.