algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

L'Escola Superior d'Art Dramàtic acollirà fins a vint-i-quatre alumnes

Amb aquests estudis s'obtindrà el Títol Superior d'Art Dramàtic

J.A. ORDINES.Palma.
Carles Molinet, director de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (Esadib), presentà les novetats referents a diversos aspectes del nou centre educatiu.

L'escola, que depèn de la Conselleria d'Educació i Cultura, obrirà les seves portes el curs que ve per respondre a la demanda de professionals formats en art dramàtic. L'Esadib impartirà els estudis per a l'obtenció del Títol Superior d'Art Dramàtic que és equivalent, amb caràcter general, al títol de Llicenciat Universitari. Per accedir a aquests estudis, només s'ha de tenir el títol de Batxillerat o COU, fer la preinscripció que s'obre el proper 20 de juny i superar la prova d'accés que es farà el setembre. Aquelles persones majors de 20 anys que no tenguin la titulació exigida, podran accedir als estudis superant una prova específica que es farà pel setembre. Per aquest primer curs només hi haurà 24 places per als futurs estudiants. Quant a la contractació de professorat, Molinet explicà que dissabte o dimarts que ve sortirà publicat al Boib la convocatòria de proves per la contractació d'aquest. Per aquest primer curs es contractaran 14 professors que tendran la categoria d'associats, a l'espera que al maig del 2007 es convoquin les oposicions per a professorat titulars.

Quant al pla d'estudis, fins que no es publiqui un currículum d'art dramàtic propi de les Illes Balears, l'escola s'acollirà a la legislació vigent pel que fa al marc de l'ordenació curricular i al contingut de les assignatures. Els estudis que s'ofereixen enguany són els conduents a l'obtenció del Títol Superior d'Art Dramàtic, especialitat en Interpretació Textual. Durant els quatre cursos de què consten els estudis l'alumne ha de cursar un total de 3.600 hores (360 crèdits) dividides en sis matèries: Interpretació, Moviment, Veu, Música, Teoria teatral i Teoria i història de l'Art.

La seu provisional de l'Esadib es localitzarà en el número 6 del carrer Morer de Palma, en un edifici que aquest estiu es condicionarà per acollir la futura escola. La seu definitiva de l'Escola se situarà al solar de l'edifici del Conservatori i es preveu que estigui acabat en dos anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.