algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

Alcúdia estrena nou escenari per al Via Fora

La nova temporada del Via Fora d'Alcúdia s'encetà ahir amb un nou escenari, el pont de la Porta Roja, acabat d'excavar i rehabilitat. Precisament, ahir vespre les autoritats locals encapçalades pel batle, Miquel Ferrer, assistiren a l'acte de presentació en companyia de la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Dolça Mulet; i del conseller d'Economia del Consell, Miquel Àngel Flaquer.

La primera escena de les conegudes visites guiades i dramatitzades, que es remunta a temps llunyans i mostra com un grup de ciutadans demana permís per entrar i viure a la vila d'Alcúdia, va ser ahir vespre el sus d'aquests itineraris dramatitzats per les murades de la localitat. Així, tot aquest estiu els residents i també els forans podran conèixer una mica més de la història i la importància de les murades.

Entre els actes preparats per a la tercera edició del Via Fora destaca la presentació d'Hexacordo, que és un sextet format per dos percussionistes, baix, acordió, violí i saxo soprano que interpreta música en el marc d'aquestes celebracions. Així, es preveu que el pròxim 20 de juliol aquesta formació presenti el disc de la banda sonora original de l'espectacle dramatitzat. L'any passat el grup s'estrenà amb un gran èxit de públic i d'acceptació.

Un dels atractius d'aquest programa és que els assistents poden gaudir de teatre fet al carrer a través de les visites guiades que es duran a terme el proper dia 15 de juny, el 6, 20 i 13 de juliol i el 10 i el 31 d'agost. Es tracta d'un seguit d'escenificacions centrades en la història d'Alcúdia i de les seves murades.

Durant la presentació, Dolça Mulet destacà: «El Via Fora mostra coses noves cada any; tots vivim un poc la història d'Alcúdia i ja és un referent internacional». Per la seva banda, el batle remarcà que «aquesta activitat ve a demostrar la tasca i l'esforç que protagonitzam els alcudiencs per a la rehabilitació de l'entorn».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.