algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Tot a punt perquè el Cor Infantil del Principal actuï amb 'Els nois del cor'

Les dues formacions oferiran concerts a Barcelona, Pollença i Maó

J.A. ORDINES.Palma.
El Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal de Palma farà una mini gira aquest estiu amb els cantors de la Coral de Sant Marc de Lió, famosos per protagonitzar la pel·lícula Les choristes. La gira fou presentada per Magdalena Estrany, directora insular de Joventut del Consell de Mallorca; Antoni Oliver, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Pollença; Gabriel Coll, director Gerent Fundació Teatre Principal de Palma; Francisco García, director de Carrefour Palma i Miquel Pascual, director de Gestió Comercial de Sa Nostra Jove. Els dos cors infantils actuaran, en primer lloc, al Palau de la Música de Barcelona el 14 de juliol a les 19.30 hores i a les 22.00 hores. Segons Brotons, «aquesta és una oportunitat perquè el Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal es doni a conèixer al Principat». A Mallorca, el claustre de Sant Domingo de Pollença acollirà els dos concerts programats pels dies 16 i 17 de juliol, en el marc de la programació del tradicional Festival de Música que cada estiu celebra la localitat. Finalment, també actuaran a Maó el dia 18 del mateix mes.

El Cor infantil de la Fundació Teatre Principal de Palma és el cor filial del Cor de la Fundació Teatre Principal de Palma, integrat per una seixantena de nins i nines que reben formació vocal, musical i teatral. Segons Mir, «els al·lots del cor del Principal estan molt il·lusionats per actuar fora de Mallorca i per compartir cartell amb un cor mediàtic com el francès i quan acabin l'escola farem assajos intensius». A més, Mir assenyalà que, en els concerts, primer actuarà el cor mallorquí, després el francès, que presenta nou disc, i, finalment, els dos cors interpretaran conjuntament cançons de la banda sonora de Les choristes. Tots els recitals s'acabaran amb la interpretació conjunta de La Balanguera.

Les entrades es poden adquirir a les Oficines d'Informació Turística de Pollença i el Port, a les oficines de Sa Nostra o als magatzems Carrefour de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.