algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

Les dones pensen bastant més en el sexe que no els homes

Un estudi sobre els diferents temes en què pensen els homes i les dones ha trencat amb el tòpic que les noies dediquen menys temps a pensar en el sexe, ja que segons aquesta enquesta de la web Lastminute.com, les dones dediquen 180 minuts al dia a pensar en el sexe respecte dels 150 minuts dels homes.

L'estudi, fet entre 4.000 usuaris d'aquest portal d'ofertes de viatge i oci, demostra que la feina i els diners segueixen sent els dos temes que més preocupen i en què més pensen tant homes com dones.

Referent a aquest tema, l'estudi assegura que elles dediquen tres hores a pensar en el tema sexual, mitja hora més que els nois, i que és el tercer tema d'interès femení.

Tant en homes com en dones, la feina lidera la classificació ja que els nous hi pensen 590 minuts diaris davant els 460 minuts d'elles. El tema de sortides nocturnes, és un dels primers que tenen en compte els nois, amb un total de cent setanta minuts de pensament. Les noies hi dediquen quasi la meitat de temps, noranta minuts.

En temes d'atencions personals, l'enquesta del portal Lastminute.com també ha trencat tòpics. En aquest sentit, demostra que les dones només inverteixen deu minuts més que no els homes a aquest tema i que ells dediquen més temps en el seu físic que a activitats tan populars entre el sexe masculí, com jugar a futbol.

En altres temes, la diferència entre sexes es pronuncia molt més. Per exemple, en el cas d'anar de compres hi ha una diferència abismal: els homes hi dediquen deu minuts de pensament mentre que les dones n'hi dediquen cent deu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.