algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

La gent gran de la part forana té bona marxa

A la gent gran de la part forana de Mallorca no li falta la marxa. Més de 5.500 persones de fins a cent trenta-set associacions diferents van participar ahir en la II Diada de la Gent Gran de la part forana que organitza s'Institut.

Des de les deu del matí fins a les vuit de l'horabaixa, el Palau Municipal d'Inca es va omplir a vessar de gent amb ganes de passar-ho bé, en l'acte de clausura de les activitats que s'han duit a terme durant l'any incloses en el programa «Gent gran en marxa» i «Bauxa i Esplai». De fet, molts dels participants varen haver d'aixecar-se ben de jorn per tal de ser puntuals a la cita, que s'havia fixat per ahir i que preparaven des de fa mesos.

Els majors no van dubtar a mostrar tot el que havien après durant el curs i les demostracions de ball de saló, tai xi, ball de bot, gimnàstica o danses del món, entre moltes altres, es van succeir durant tota la jornada.

Pràcticament tots els municipis de la part forana van estar representats ahir a Inca. Les persones de la tercera edat van gaudir de l'encontre, en el qual van exhibir els seus dots com a esportistes i que els ajuden a sentir-se millor dia a dia.

Les autoritats tampoc no varen voler perdre's la jornada que es va viure ahir al municipi del Raiguer. Així, el president de l'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, Antoni Serra; la vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, i el batle d'Inca, Pere Rotger, acompanyats per altres representants de diversos ajuntaments, no van dubtar a animar la gent gran perquè continuï amb la tasca que duen a terme que, a més de fer-los sentir millor, fomenta l'associacionisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.