algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

La Fira del Llibre torna una altra vegada al Born per a satisfacció dels llibreters

El passeig acollirà aquest mercat de la literatura del 26 de maig al 4 de juny

X.R.Palma.
La Fira del Llibre torna a la fi al Born, del 26 de maig al 4 de juny. Més d'una setmana on els lectors mallorquins podran adquirir les darreres novetats, com també conèixer alguns dels seus escriptors favorits.

Des del Gremi de Llibreters, Marian Colom i Pau Taura manifestaren la satisfacció de poder tornar una altra vegada al passeig del Born. Jaume Santandreu serà l'encarregat de fer el pregó a les 12 hores de divendres, obrint així aquesta fira dedicada a la lectura.

El mateix dia a les 19.00 hores Jeroni Mas presentarà el llibre 330 cartes, a cura de Jaume Pomar, sobre la correspondència inèdita de Llorenç Villalonga.

Entre els escriptors convidats per dissabte es troben els Premis Ciutat de Palma 2005: Jordi Llavina que parlarà del seu poemari La corda del gronxador, i Jordi Cabré que comentarà la seva novel·la titulada El virus de la tristesa.

Dilluns, Miquel Àngel Lladó presentarà el volum Poemes de piscina. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Rogelio Araújo, introduirà el llibre Recull de literatura Jove 2006 dels alumnes dels centres educatius de Batxillerat i Secundària de Ciutat.

Per donar vida i oralitat als llibres Joan Manel cantarà als poetes illencs dijous dia 1 i l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana duran a terme dissabte dia 3 la proposta «ConTextViu», en què diferents autors llegiran i comentaran fragments de les seves novetats literàries i d'altres autors.

Els dos dissabtes hi haurà un taller dedicat als nins. Els petits confeccionaran punts de llibres i camisetes amb l'ajuda del Drac Ramon, que partirà de la biblioteca Can Salas cap a la fira a les 12.00 hores.

De dilluns a divendres de la setmana qui ve, es farà la presentació dels llibres elaborats pels centres d'Educació Primària de Palma, dins el programa Dinàmica Educativa de l'Ajuntament. A les presentacions hi haurà animació a càrrec del grup Nino i Nona. Per tancar la fira, diumenge hi haurà l'actuació dels Castellers de Mallorca a les 12.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.