algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Sabina emocionà ahir el públic mallorquí amb el nou disc «Alivio de luto»

X.R..Palma.
Joaquín Sabina va fer un esperat concert ahir a la plaça de Toros de Palma, davant d'un públic desitjós de tornar a sentir les històries d'aquest rodamón de veu tan característica.

Continuant la gira «Carretera i Top Manta» començada a Gijón el passat 6 de maig, el músic segueix presentant el nou disc Alivio de luto, on les coples inspiren el seu pop-rock de sempre.

Els mallorquins pogueren corejar amb el seu ídol els temes que, al llarg de més de vint anys, s'han escoltat per bona part dels locals musicals de l'Estat. Lletres cantades de memòria per un públic de totes les edats.

Bars, amants, desenganys, il·lusions i misèries són alguns de les constants líriques d'aquest anti-poeta, qui retrata mil i un personatges de la nit underground.

Des d'aquell mític concert a La Mandrágora amb Javier Krahe, Sabina ha sabut trasmetre les paradoxes de la vida quotidiana.

Ja amb Pongamos que hablo de Madrid, cant generacional que traspassà les fronteres de la capital, plasmà la urbanitat tacada de tragèdia que ens ha tocat viure. Amb els anys les lletres han anat engrossant el personatge que tanta popularitat li ha donat, com demostra l'èxit obtingut a Àmèrica, a la gira Ultramarina.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.