nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

La Posada de Biniatró reobre sense un director del centre

El Museu de Campanet inaugurà l'exposició «Art Emergent 3»

La Casa Museu Posada de Biniatró de Campanet va reobrir ahir les seves portes després de gairebé mig any sense activitats sense saber encara el nom del director o directora que s'encarregarà d'assegurar una programació al centre que gestionen conjuntament l'Ajuntament de Campanet, el Govern i la Fundació Sa Nostra i que està ubicat a una casa propietat del comunicador i metge Bartolomé Beltrán.

El conseller de Cultura, Francesc Fiol, reconegué durant l'acte de reobertura del centre que «hagués estat allò correcte» haver fet públic ahir el nom de la persona que serà la responsable de la programació del centre cultural i assegurà que «en dos o tres dies» s'hauran tancat alguns assumptes pendents i es podrà fer oficial.

L'acte serví així mateix per tancar la crisi oberta entre l'Ajuntament de Campanet i el Govern amb motiu del tancament del centre durant gairebé mig any. «Hi ha hagut qualque petita errada però a partir d'ara podrem gaudir d'aquest espai cada dia», digué el batle de Campanet, Francesc Aguiló (PSM). «Hi ha hagut algunes dificultats però amb el temps volem que aquest sigui un espai de referència», continuà el conseller Francesc Fiol.

La Posada de Biniatró acollirà aquests dies l'exposició col·lectiva Art Emergent 3 a les Illes Balears, un acte del Festival Internacional de Teresetes i un concert de La Camerata de Sa Nostra. A partir d'ara estarà obert de dimarts a dissabte des de les 19.30 fins a les 21.00 hores i els dimarts i divendres de 10.00 a 13 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.